Camping de Muie
Camping de Muie contactgegevens
Nederlands
Deutsch
English
Strand en watersport
Zandstrand

Camping de Muie grenst direct aan het schitterende Nationaal Park Oosterschelde. Dit unieke gebied met een zeer goede waterkwaliteit, uitgestrekte slikken en schorren, en kilometers lange dijken heeft veel te bieden. Watersporters kunnen hier vrijwel onbeperkt duiken, snorkelen, vissen, zeilen, (kite)surfen, zwemmen. Bij eb is het heerlijk struinen op het drooggevallen slik. En voor wie liever aan wal blijft is het heerlijk om bijvoorbeeld te fietsen via het buitendijkse fietspad of lekker uit te waaien langs de kust.

Schelpen

Op loopafstand, aan de Oosterschelde kant van de afdamming bij natuurgebied de Pluimpot ligt een mooi strandje. Dit wordt veel door de toeristen bezocht. Ook bij eb blijft hier, dankzij een waterdoorlatende dam, het Oosterschelde water tot aan het strand staan. Zo ontstaat bij eb een soort strandbad.

Zeester

Op zo'n 25 autominuten bereikt u Grevelingen dam met een uitgestrekt recreatie strand en goede (kite)surf mogelijkheden.

Op 15-20 minuten rijden ligt de Oesterdam met vele recreatie mogelijkheden aan zowel de zout water kant als aan de zoet water kant. Aan de zoet water kant is een zone voor jet skiërs en waterskiërs. De zout water kant wordt vooral veel bezocht door (kite) surfers.

Draadloos internet
Recron
Oosterschelde Campings
Samenwerkende Recreatie Tholen
Design & Realisatie Holiday Media
© 2009 Camping De Muie
Deze site is mogelijk gemaakt met steun van de Europese Unie