Coronaprotocol voor de gasten van Camping de Muie 28 april 2021.

In verband met het Coronavirus gelden er tijdens uw verblijf de regels van de Nederlandse overheid.

U bent verplicht zich aan deze regels te houden en aan de maatregelen van de Nederlandse overheid. Buitenlandse gasten worden zeer dringend geadviseerd om, bij aankomst in Nederland, 10 dagen in quarantaine te gaan in hun recreatieverblijf. Ook dienen buitenlandse gasten zich aan de coronaregels van het land van herkomst met betrekking tot reizen naar het buitenland te houden.

Wij zijn er verantwoordelijk voor dat u zich houdt aan de regels. Houdt u zich toch niet aan de regels? Dan kan de gemeente BOA’s of politie inzetten. 

De voorzitter van de veiligheidsregio kan locaties zoals campings, vakantieparken, hotels en stranden sluiten. Bijvoorbeeld omdat er gevaar is voor veel corona-besmettingen.

Zeeuwse gemeenten hebben de laatste dagen hierover veel vragen uit België en Duitsland gekregen, laat de Veiligheidsregio Zeeland weten. Oorzaak van alle onduidelijkheid waren berichten in de media over een quarantaineplicht voor reizigers naar Nederland. Maar die plicht is er (nog) niet, wel een dringend advies. Zolang er in Nederland geen wettelijke quarantaineplicht is, mogen Belgen en Duitsers gewoon naar Nederland komen zonder zich eerst vijf of tien dagen af te zonderen. 

Samen gaan wij de strijd aan tegen het coronavirus, zodat wij allemaal kunnen genieten van een fijn verblijf op Camping de Muie.

Geniet van de omgeving en van de dingen die wel kunnen. Alleen al de natuur, het strand, de mooie omgeving. Ook nu heeft een verblijf op Camping de Muie u veel te bieden.

Voor onze buitenlandse gasten verwijzen wij u naar Vragen?.

Knipsel.JPG

Onze sanitair gebouwen en receptie vallen ook onder publieke ruimten en daardoor is het dragen van een mondkapje verplicht en er mogen 2 personen aanwezig zijn.

Ons terras zal bij goed weer geopend zijn.

Onze receptie is alleen toegankelijk na afspraak. Ook de toeristische gasten dienen even contact op te nemen met de receptie over de verwachte aankomsttijd.

Het telefoonnummer van de receptie is +31 (0)166 70 02 06

Wij wensen u een fijn verblijf op Camping de Muie.

Team Camping de Muie.