Streekmuseum De Meestoof

Hoe leefden de mensen vroeger en waar werkten ze? Hoe gingen zij gekleed in de Thoolse klederdracht? Hoe zag een schoolklas eruit in 1910? En hoe leerden de kinderen in die tijd ?

Kom het allemaal ontdekken!

Bekijk website

Zeehonden spotten

Met frisia rondvaarten de Oosterschelde ontdekken of zeehonden spotten. Dat is genieten voor het hele gezin. Ook met regenachtig weer is dit zeker de moeite waard. De grote salon biedt voldoende ruimte om ook bij slecht weer van het schitterde Nationaal Park Oosterschelde te genieten.

Bekijk website
Kruiden en bloemen

Gezellige kruidentuin

In 2000 is Hans van Nieuwenhuijzen begonnen met ongeveer 35 keukenkruiden waar de campinggasten gebruik van mochten maken. Dit is uitgegroeid tot een volwaardige kruidentuin en zeker een bezoek waard. U vindt de kruidentuin aan de Kruytenburgseweg 4 in Poortvliet, Tel: 0166-612403

A Seal

Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten. Nieuwsgierig?

Bekijk website