Eten & Drinken

Een visje uit de Oosterschelde, een hele kreeft, prachtige mosselen, lamsoren of Thoolse dikbil. In Tholen kun je heerlijk eten.

Je vindt op ons eiland sfeervolle restaurantjes, bijzondere streekproducten en verse vis. Of je nu aanschuift voor een lunch tijdens je fiets- of wandeltocht of uitgebreid komt dineren. Uit eten gaan in Tholen is een smaakvolle belevenis. Met een beetje geluk heb je uitzicht op het water. Voor je het weet blijf je langer hangen dan je van plan was. Wat is lekkerder: het lokale eten of dat ultieme vakantiegevoel?

De mooiste verse asperges, aardbeien, appels, peren, rood fruit en uien passeren de klok op de Streekproductenveiling. Maar ook echte Thoolse vis, eieren, kasproducten en bloemen van producenten en leveranciers uit Tholen, Zeeland én de Brabantse Wal. Om het nog maar niet te hebben over de Oosterscheldepaling en boluslikeur. Een bezoek aan de veiling mag je dan ook niet missen wanneer je de lekkerste smaken van Tholen wil ontdekken. Na de ontvangst met koffie en een Zeeuwse bolus neem je plaats in de bankjes. Bieden maar! De streekproductenveiling is geopend in de maanden juni t/m augustus op woensdagochtend en -middag.

Eten & Drinken eiland Tholen